keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Paperiruusut


Pinterest -haasteen ensimmäisen työn aiheena oli uusi tekniikka. Kokeilin tehdä jotain paperista ja alkuperäinen idea lähti liikkeelle tästä:
  

Olen joskus adoptoinut Kierrätyskeskuksen ilmaistavaroista vanhan kirjan, jonka sivut ovat kellastuneet kauniisti. Leikkasin niistä ruusun terälehtiä, jotka liimasin kuumaliimalla kiinni ulkoa kerättyihin keppeihin.Muutaman testiruusun jälkeen totesin, että terälehtien alaosan tulee olla melko kapea, jotta terälehdet asettuvat kepin ympärille siististi ja että ruusun keskiosan terälehtien tulee olla hieman lyhyempiä ja kapeampia etteivät ne rypisty ja törrötä. Leikatessani terälehtiä irti paperista, muotoilin niiden yläreunaa hieman. Leikkasin muutenkin aika boheemisti, tarkoitus on kuitenkin jäljitellä luontoa.


Kun terälehdet oli liimattu, dippasin ruusun veteen ja annoin paperin kastua, jonka jälkeen kääntelin terälehtiä ulospäin ja viimeistelin ruusut vesivärillä.


1 kommentti:

  1. Käyppä kurkkaamassa blogissani http://puikkosirkus.blogspot.fi/2015/09/liebster-awards.html siellä olisi sinulle haaste :)

    VastaaPoista