keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Teatterissa neulominen, check!

Lammaslauman vanhimmalla uuhella herännyt epäilyjä paimenen työkyvyn alenemisesta pakko-oireiseksi yltyneen kutomisen takia. Potilas itse kertoo hukanneensa aineettoman ystävänsä, ja sen johdosta saattanut kutoa viime aikoina vähän normaalia enemmän, mutta korostaa että tilanne on täysin hallinnassa ja hän voi lopettaa koska tahansa.


Teatterissa neulominen, unelma jota en vielä tiennyt olevan olemassakaan, kävi toteen aivan yllättäen. Kävin katsomassa Kansallisteatterin Maaseudun tulevaisuus -esityksen ja ovella olikin vastassa, viinibaariin lisäksi, lankoja ja puikkoja.


Ensin ajattelin, että kiva idea... sitten tajusin, että tää on siisteintä ikinä. Rakastan teatteria. Rakastan käsitöitä. Teatterissa ei muuten voi neuloa... paitsi nyt! Löysin korista vieläpä lempi väriyhdistelmänikin.


Katsomossa oli suurimman osan ajasta niin valoisaa, että hyvin näki neuloa. Mutta meni se aina oikein neule isoilla puikoilla pimeässäkin. Eräs esityksen hahmoista jäi aika pahasti koukkuun neulomiseen ja häneen olikin helppo samaistua, varsinkin kun oli kudin itselläkin kädessä koko ajan.


Hauska ja uudenlainen idea teatterissa. Mahtava fiilis jäi niin itse esityksestä kuin neulomisestakin.

3 kommenttia:

 1. Kävin katsomassa saman näytelmän ja seuralaisen kanssa ihailtiin hauskaa ideaa. Meistä ei kumpikaan ole oikein käsityöihmisiä, mutta silti oli kiva nähdä, että jotkut tosiaan saliin saapuivat puikkojen ja lankojen kanssa. :)

  Ja hyvä näytelmä muuten! Erikoinen, mutta hyvä.

  VastaaPoista
 2. Esitys oli kyllä aikamoinen ja täynnä mahtavia hahmoja! Pyörii mielessä varmaan vielä monta päivää.

  VastaaPoista
 3. Hei! Haluaisin haastaa sinut Liebster award-haasteeseen, joka löytyy blogistani :)

  VastaaPoista